Annonsering
Vi er nådeløst fokusert på en ting: å skape forretningsresultater for merkevarer. Dette betyr å ha en dyp respekt og intim kunnskap om kanalene der forbrukerne bruker tiden sin.
Data
Selv om bransjen er bygget på rekkevidde og effektivitet, forbedrer vi modellen for å forstå oppmerksomhet, relevans og resultater. Vi annonserer både på sosiale medier, søkemotorer og andre plattformer og måler resultatene på lengre sikt.
Innhold og plattformer
Vi lager innhold. Men dette innholdet må administreres for å fungere som det skal. Riktig målretting, riktig plattform, riktig kontekst. Enten du selger et fysisk produkt, programvare, eller en tjeneste, er riktig innhold avgjørende for å lykkes med digitale salg. Vi hjelper bedrifter å visualisere en historie som kundene kan forholde seg til.
Trafikk
Nettsiden din er hjemmebasen din, google er sekundærbasen og sosiale medier er plattformene som skal drive innholdet ditt. Alt innhold som skaper interesse skaper også trafikk. Nettsiden din konverterer trafikk til salg (hvis designet rett)
Klar til å prate?
Ta kontakt